Dreamhouse Massage Budapest
Álomház - Igényes kikapcsolódásra vágyóknak

http://www.eroticmassage.hu/

Képkivágás.JPG

A masszázs olyan ősrégi mesterség, amely testnek és léleknek egyaránt örömöket nyújthat. Olyan kezelés, amely egyszerre számít kényeztetésnek és terápiának is. Kényeztetés, mert szakképzett masszőr hölgyeink több évezrednyi tudást felhasználva nyújtanak testnek és léleknek is örömöket. Terápia, hiszen a jóleső kezelés orvosilag is bizonyított hatásokkal rendelkezik. A masszázs segítségével megelőzhetők lesznek az egyes betegségek, valamint a már kialakult problémák is kezelhetővé válnak.

Fedezze fel a test és lélek magas szintű kényeztetését!

Mindannyian érezzük, hogy rohanó világunkban nem sok idő jut, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. Sokan a munkánkból vagy egyéb okokból kifolyólag igen stresszes életet élünk. Ha azonban elhanyagoljuk a saját fizikai és mentális szükségleteinket, akkor nem csak fáradékonyabbak leszünk, hanem ennek hosszú távon az egészségünk is kárát fogja látni. Erre kínálnak hatékony megoldást a Dream House Massage Budapest által végzett masszázsok, amelyek segíthetnek kiszállni a hétköznapok mókuskerekéből, így hozzá járulva általános közérzetünk javításához.

Teljes körű harmóniát kínálunk!

n egyes masszázs kezdete a ráhangolódás, amelyet a legteljesebb nyugalom és harmónia jegyében végzünk. A megfelelő hangulat megteremtéséhez illatgyertyákat, füstölőket, vagy éppen olyan zenét használunk, amely tökéletes ellazulást nyújt Látogatóink számára! Csakis ezután következhet masszázs, melynek során tapasztalt kolléganőink a kényeztetés legmagasabb fokát kínálják Ügyfeleinknek. A gyógyító és erős kezekkel Látogatóink beléphetnek a gyönyörök kertjébe, s a hölgyek által végzett kezelés hatása a masszírozó mozdulatok megszűnése után is fog tartani.

Gyógyító érintések masszázsszalonunkban!

A masszázs nem csak jól esik, hanem élettanilag és mentálisan egyaránt hasznos lehet számunkra. Alapvetően segíthet az ellazulásban, ám egyes kezelés típusokkal a különböző betegségek kialakulásának is elejét vehetjük, sőt a már megjelent problémákkal (pl. isiász, lumbágó stb.) szemben is hatékonyan léphetünk fel. A jótékony és szakértelemmel végzett kezelés felpezsdíti a vérkeringésünket, valamint általánosan is regenerálja a szervezetünket. A változatos fogások pedig a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelése szempontjából is jó szolgálatot tehetünk.

Színvonalas kikapcsolódás a fővárosban!

Képkivágásh.JPGA Dream House Massage Budapest két fővárosi szalonban is áll Kedves Vendégei rendelkezésére, ahol igényes és kedves kolleganőink állnak Látogatóink rendelkezésére. Szalonjainkban, a népszerű svéd masszázstól kezdve, az igazán különleges kezelés fajtákig (pl. Mauri, Négykezes masszázs stb.) mintegy 15 féle, hagyományos és erotikus töltetű kényeztetés közül lehet választani.

A Dream House az igényes testi-lelki kikapcsolódásra vágyók álomháza. Nálunk, a hozzánk látogató Kedves Vendégek részére garantált a frissítő és színvonalas kikapcsolódás. Minden egyes kezelés során, a masszőz hölgyek nyugodt és kellemes hangulatot teremtenek, hogy a szalonunkba érkezők a nyugalom szigetén érezhessék magukat. Valamennyi masszázst a lehető legnagyobb diszkréció és a biztonság szem előtt tartásával végzünk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, úgy a hét valamennyi napján, 10 órától 20:30-ig telefonálhat nekünk. Itt recepciós hölgyeink állnak rendelkezésre, akik részletes információkkal segítenek kiválasztani a megfelelő masszázs típust, valamint időpontot is egyeztetnek Önnel a kezelést illetően.

Szeretnénk emlékeztetni Kedves Látogatóinkat, hogy a masszázs szalonunkban nyújtott valamennyi típusú kezelés csakis relaxáció céljából vehető igénybe. Az erotikus töltetű és masszázsok nem összetévesztendők a szex masszázs fogalmával. Egyik kezelésünk során sem nyújtunk semmilyen formában sem szexuális szolgáltatást. Kérjük szépen, hogy ezt tiszteletben tartva nem kérik ilyenekre a masszőz hölgyeket!


Kellemes Kikapcsolódást Kívánunk!

http://www.eroticmassage.hu/

Szerző: dreamhouse  2013.10.08. 16:23

Címkék: masszázs erotikus masszázs erotic massage masszázs Budapest erotic massage budapest